X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu : Isa Boletini”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 28
 • -
 • 1992
 • Mark Keqani
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Iniciativa për ndërtimin e shkollës u bë nga komuniteti. Shkolla filloi punën në vitin 1992 dhe u emërua shkolla Isa Boletini, ndërsa në vitin 2013 u ndërtua objekti i ri i kësaj shkolle. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 195 nxënës.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded