X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Pjetër Bogdani”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 26
 • -
 • 1990
 • Qazim Muhadri
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Kjo shkollë si institucion i pavarur edukativo-arsimor është themeluar në vitin 1990, në bazë të Vendimit nr.203/2 të datës 28.12.1988 të lëshuar nga Kuvendi i BKCI të Arsimit dhe Edukimit në Gjakovë. Nga viti 1977 ka qenë paralele e ndarë e shkollës Durak Ahmeti në Demjan 1, shkollë katër klasë-she e deri në vitin 1987, prej këtij viti u bë tetë klasë-she. Me rastin e pavarësimit shkolla mori emrin e njërit nga figurat më komplekse të kulturës e letërsisë sonë Pjetër Bogdani me origjinë nga Has
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded