X
GO

Subvencionimi i fermereve me komplete per mbrojtje te prodhimeve bujqesore

DBPZHR ne kuader te skemes se subvencioneve me daten 15.12.2015 ( e marte) duke filluar nga ora 11.00 bene shperndarjen e kompleteve per mbrojtjen e prodhimeve bujqesore nga semundjet dhe demtuesit: Sperkatese cp3, teleskop dhe gershere per 116 fermere te komunes se Gjakoves.

Lokacioni i ndarjes se subvencioneve eshte barnatorja bujqesore “Toma Commerc” qe ndodhet afer Kishes Katolike.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker