X
GO

Rezultati i testit me shkrim dhe njoftimi për intervistë, pozita Roje Pylli

Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore ju njofton se me datë 16.01.2020 në ora 11:00 në objektin e Komunës është mbajtur testi me shkrim për pozitën Roje Pylli.

Në testin me shkrim janë ftuar gjithsej dy (2) kandidatë të cilët kanë plotësuar kriteret për përfshirje në listën e ngushtë dhe kanë arritur këtë rezultat, dokumenti i bashkangjitu.
Print
Categories: Konkurset
Tags:

Theme picker