X
GO

Mbahet debati i dytë publik me qytetarët

Mbahet debati i dytë publik me qytetarët
Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini sipas ligjit për Vetëqeverisje Lokale ka zhvilluar debatin e dytë publik me qytetarë për vitin 2019.

Gjatë këtij debati qytetarët patën mundësi të drejtojnë pyetjet e tyre lidhur me projektet që janë zhvilluar gjatë vitit që po e lëmë pas dhe projektet që do të zhvillohen gjatë 2020-tës.

Pjesëmarrja më e madhe në numër në debate publike na ndihmon si qeverisje për të përmirësuar vetveten.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker