X
GO

Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik Lumi “Erenik”.

Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik Lumi “Erenik”.
Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik “Lumi Erenik”.

“Kjo është një pikë që frekuentohet shpesh nga të gjithë banorët e Komunës së Gjakovës. Në të ardhmen do të jetë shumë më atraktive sepse shtatë (7) hektarë tokë që janë në pronësi të komunës do të shfrytëzohen për kamping” tha ndër të tjera Kryetari i Komunës, Ardian Gjini i cili mori pjesë në përurimin e punimeve.

Ai gjithashtu theksoi që ky projekt në tërësi pritet të finalizohet gjatë sezonit pranverë-verë 2020 dhe përgjatë kësaj periudhe mbetet të përfundohet mbjellja e fidaneve dhe pastrimi.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker