X
GO

Bullgaria ndihmon Gjakovën

Bullgaria ndihmon Gjakovën
Kryetari i Komunës, Ardian Gjini sot ka nënshkruar marrëveshjen nga e cila Komuna e Gjakovës përfiton grand financiar në vlerë 15,336.00€ nga Ambasada Bullgare.

Nga ky grand do të përfitojnë fëmijët të cilët frekuentojnë kopshtet “Ganimete Tërbeshi” ngaqë me këtë fond do të rregullohen kuzhinat në të cilat përgatiten ushqimet e të vegjëlve tanë.

Komuna e Gjakovës me ndihmë edhe të miqëve të saj po vazhdon të punojë dhe përmirësojë kushtet e jetesës për secilin qytetarë.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker