X
GO
Biznesi

DONI-3

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 71060683
 • 601117527
 • 2014
 • David Gojani
 • 4
 • 3
 • 1
 • Sektori
 • Prodhimi i produkteve të qumështit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit
  - Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare
  - Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera
  - Transporti rrugor i mallrave
  - Transporti i brendshëm ujor i mallrave
 • more
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded

 

Print