X
GO
Biznesi

GOLAJ

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70218870
 • 600069951
 • 2005
 • Faik Golaj
 • 14
 • 9
 • 5
 • Sektori
 • Prodhimi i produkteve të qumështit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Prodhimi i akullores
  - Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit
  - Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara
  - Testimi teknik dhe analizat
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print