X
GO
Biznesi

GEXHA

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70655055
 • 600449640
 • 2010
 • Arjana Gexha
 • 3
 • 0
 • 0
 • Sektori
 • Prodhimi i produkteve të qumështit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash
  - Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve
  - Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij
  - Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print