X
GO
Biznesi

ALBI MC

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 70225060
 • 600100151
 • 2005
 • Reshat Cana
 • 6
 • 4
 • 2
 • Sektori
 • Prodhimi i veshjeve të tjera të jashtme
 • Aktivitetet Tjera
 • - Prodhimi i veshjeve të brendshme
  - Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e tekstileve, veshjeve, gëzofit, këpucëve dhe artikujve prej lëkure
  - Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve
  - Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara
 • more
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded

 

Print