X
GO
Biznesi

WEAR & GO

B.I.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 80103999
 • 600030473
 • 2003
 • Ruzhdi Bokshi
 • 14
 • 10
 • 4
 • Sektori
 • Prodhimi i veshjeve të tjera të jashtme
 • Aktivitetet Tjera
 • - Prodhimi i veshjeve të punës
  - Prodhimi i veshjeve të brendshme
  - Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
  - Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print