X
GO
Biznesi

INTERTEX

SH.P.K.
 • Nr. Biznesit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i Themelimit
 • Pronari
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • 71122786
 • 601204275
 • 2014
 • Valon Lluka
 • 150
 • 98
 • 52
 • Sektori
 • Proceset përfundimtare të përpunimit të tekstilit
 • Aktivitetet Tjera
 • - Prodhimi i artikujve të tekstilit të konfeksionuar përveç veshjeve
  - Prodhimi i tekstileve të tjera teknike dhe industriale
  - Prodhimi i tekstileve të tjera p.k.t
  - Prodhimi i veshjeve të lëkurës
 • more

Dokumentet

No files uploaded

 

Print