X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

Sh.m. Teknike “Nexhmedin Nixha”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 46
 • -
 • 1969
 • Neshet Këpuska
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Është themeluar në vitin 1969 sipas aktvendimit nr. 01-2158 të Kuvendit Komunal të Gjakovës me fuzionimin e shkollës së mesme ekonomike, shkollës së mesme të tekstilit dhe shkollës së nxënësve në ekonomi. Në vitin shkollorë 1977-78 me aplikimin e reformës shkollore dhe nevojat e ekonomisë formohet qendra për aftësimin mesëm të orientuar në të cilin vepron edhe qendra shkollore teknike si shkollë e mesme profesionale.Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 498 nxënës
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded