X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

Sh.m. Ekonomike "Kadri Kusari”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 45
 • -
 • 1960
 • Merita Bokshi
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Shkolla e mesme ekonomike “Kadri Kusari” në Gjakovë ka filluar të funksionoj si shkollë e pavarur në vitin 1960. Që nga viti 1981 mësimi është zhvilluar në objektin shkollor që gjendet sot. Me propozimin e shkollës dhe LASH “N. Frashëri” në Gjakovë në vitin 1992 dhe aprovimin MASHT-it shkolla emërtohet me emrin e pedagogut e atdhetarit të njohur Kadri Kusari. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 932 nxënës.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded