X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

Gjimnazi: “Hajdar Dushi”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 42
 • -
 • 1953
 • Bedri Cahani
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Në vitin 1953 hapet shkolla e mesme që në atë kohë quhej Gjimnazi real i Gjakovës, në vitin 1990 Kuvendi i Kosovës sjell Vendimin për themelimin e gjimnazeve, kështu që shkolla e mesme Qendra Matematiko-Natyrore “Hajdar Dushi”, emërohet Gjimnazi “Hajdar Dushi”- hero i popullit te Luftës së II-të Botërore. Ne këtë gjimnaz janë profilet e shkencave natyrore, shoqërore, matematikore dhe te përgjithshme. Ne kuadër te këtij gjimnazi janë edhe paralelet e ndara ne fshatin Bishtazhin, Cermjan dhe Pono
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded