X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu dhe shk.e mesme: “Prenk Jakova”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 41
 • -
 • 1970
 • Kastriot Sada
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Në bazë të Pleqësisë për Arsim e Kulturë e KK Gjakovë, u muar Vendimi në vitin 1970 që u themelua Shkolla e Ulët e Muzikës në Gjakovë. Kjo shkollë e mori emrin Prenk Jakova , i cili ishte një ndër kolosët më të mëdhenj të muzikës shqiptare për të gjitha kohërat. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 316 nxënës.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded