X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Shaban Golaj”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 22
 • -
 • 1947
 • Gëzim Gjuraj
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Kjo shkolle filloj punen ne vitin 1947 si paralele e ndare e Bishtazhinit.ne vitin 1969 u pavarësua dhe mori emrin “9 Nentori” deri ne vitin 1990 ku u riemërtua me enrin “Nimov Ferizi” Për kontributin e dhënë gjatë Luftës së Fundit në Kosovë, Shaban Gola ka qenë një ndër luftëtarët më të mëdhenj dhe ne vitin 2012 shkolla e jonë mbanë këtë emër. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 223 nxënës.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded