X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

Klubi i Notit Vllaznimi

Sportive / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 51154215
 • -
 • 2015
 • Ymer Lota
 • 3
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Masovizimi, ofrimi i ndihmes ne zhvillimin e notit dhe organizimi i sportit të notit, ne komunen e Gjakoves.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • - Trajnime dhe aftësim në not; - Stërvitje profesionale për notarët; - Organizimi dhe perparimi profesional i notareve, trajnereve, refereve - merr pjese ne manifestime dhe gara ne nivel te vendit dhe nderkombetare; -Ndihmon ne promovimin dhe zhvillimin e sportit te notit - Sherbimet do te jene nën çmimin e tregut
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded