X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

KLUBI I BOKSIT - EDI

Sportive / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 51153642
 • -
 • 2015
 • Lorik Sylhasi
 • 3
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Ofrimit te keshillave dhe mbeshtetjes ne masivizimin, zhvillimin e sportit te boksit amator dhe profesionist si dhe përgatitjen e rinise Kosovare për kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Organizimi i garave neper shkollat e te gjitha niveleve ne komunen e Gjakoves Perfaqesimi I organizates dhe kontaktet me klubet kombetare dhe nderkombetare te boksit me leje praprake te organeve te FBK Pjesemarrja ne turne, kampionate dhe gara kombetare dhe nderkombetare ne sportin e boksit Organizimi i stërvitjeve dhe përgaditjeve fizike, të rinisë në aspektin edukativ, psiko-fizik, Organizimi i punës pedagogjike, në kuptimin e organizimit te trajnimeve, seminareve, këshillimeve me eksper
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded