X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

OJQ Kos-EU & Gjakova-Agri

Tjeter / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 51154037
 • -
 • 2015
 • Bedri Dina
 • 5
 • 4
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Organizimi i fermerëve të Regjionit të Gjakovës dhe Kosoves jug-perendimore. -Edukimin e fermerëve të regjionit të Gjakovës dhe Kosoves jug-perendimore në rritjen e prodhimtarisë bujqesore si në aspektin cilësor ashtu edhe në ate sasior , me qëllim të përfitimit sa më të madhë të fërmerëve, përmes trajnimt të tyre dhe zhvillimit të shërbimëve këshillimore;
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Avokim dhe Lobim, Bujqësi, Zhvillim Rural
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded