X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

Projekat

Projekti

Harmonizimi i Arsimit me kerkesat e Tregut te Punes

Investim Kapital_EN


Projekti "Harmonizimi i Arsimit me kerkesat e tregut te Punes" - "projekti Alled" i financuar nga Bashkimi Evropian IPA 2012 - dhk.ekonomike "Kadri Kusari" ne Gjakove

Data 19.09.2016 Vlera e investimit: 130.000,00 euro laboratori per Agrokulture dhe Teknologji Ushqimore me siperfaqe (10 x 7) = 70m2 Ndertimi i seres: 300 m2 Mbjellja e pemishtes me tri kultura (Molle, dardhe, kumbull) me siperfaqe 2.256 m2. Mbjellja me peme te imta - Manaferra me siperfaqe 280 m2 Sigurimi i makinerise se nevojshme per laborator te teknologjise ushqimore
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Social Buttons