X
GO

KFOR-i italian dhuron dy karrige stomatologjike

KFOR-i italian dhuron dy karrige stomatologjike
KFOR-i italian sot ka dhuruar donacion dy karrige stomatologjike të cilat do të jenë në funksion të një preventive më të mirë dentare.

Prezentohet Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve

Prezentohet Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve
Këshilli i Veprimit Rinor Lokal, në bashkëpunim me organizatën Save the Children dhe me komunën e Gjakovës, kanë organizuar sot një sesion informues mbi Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve, ligj i cili tashmë është miratuar dhe pritet të hyjë në fuqi në muajin Qershor të 2020, pasi të nxirren edhe të gjitha aktet nënligjore përcjellëse.

Inspektorati Policor i Kosovës mban takim me qytetarët e Gjakovës

Inspektorati Policor i Kosovës mban takim me qytetarët e Gjakovës
Përfaqësues nga Inspektorati Policor i Kosovës kanë mbajtur sot një takim me qytetarët e komunës së Gjakovës me të cilët kanë bashkëbiseduar për aktivitetin e këtij agjencioni dhe rëndësinë që ka bashkëpunimi i qytetarëve me këtë agjencion.

Komuna subvencionon bujqit me motokultivator

Komuna subvencionon bujqit me motokultivator
Njëzet e shtatë (27) bujq sot janë pajisur me motokultivator të cilët do të iu shërbejnë atyre për punën e përditshme nëpër serra, pemëtari dhe perimtari.

Komuna e Gjakovës përkrahë personat me aftësi të kufizuara

Komuna e Gjakovës përkrahë personat me aftësi të kufizuara
Komuna e Gjakovës, gjegjësisht Zyra për të Drejtat e Njeriut në mbështetje edhe të misionit të OSBE-së, në kuadër të fushatës vetdijësuese “Mundësi e barabartë profesionale” për integrimin e personave me aftësi të kufizuar.

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa
Në mbledhjen e radhës të Komitetit për Politikë dhe Financa të kryesuar nga Anton Shala, janë miratuar të gjitha pikat e propozuara të rendit të ditës, të cilat pas shqyrtimeve të njëjtat do të diskutohen në mbledhjen e Kuvendit të Komunës që mbahet këtë muaj.

Konkurs për staf arsimor

Konkurs

Në bazë të Ligjit mbi Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës nr. 03/L-06 neni 5 pika e Ligjit për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Kosovës nr.04/L-032, Ligjit të punës neni 8, nenit 4 dhe 5 të UA (MPMS) Nr.07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, Udhëzimit Administrativ (MASHT) NR.1 0/20 18 Për Normativin mbi Kuadrin Profesional të Arsimit të Përgjithshëm, Udhëzimin Administrativ 05/2015 Normativi për Mësimdhënësit e Arsimit Profesional, Udhëzimit Administrativ 17/2009 Procedura e Zgjedhjes së Personelit Arsimor në Shkollë, Drejtoria e Arsimit në Gjakovë, shpall
RSS
First4445464749515253Last

Theme picker