X
GO

Gjakova nikoqire e Kolegjiumit të Zyrtarëve Ligjor nga e tërë Kosova

Gjakova nikoqire e Kolegjiumit të Zyrtarëve Ligjor nga e tërë Kosova
Gjakova ishte nikoqire e takimit të pestë të Kolegjiumit të Zyrtarëve Ligjor të Asociacionit të Komunave të Kosovës.

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës

Konkurs

Në bazë të Ligjit mbi Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës nr. 03/L-06 neni 5 pika e Ligjit për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Kosovës nr.04/L-032, Ligjit të punës neni 8, nenit 4 dhe 5 të UA (MPMS) Nr.07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, Udhëzimit Administrativ (MASHT) NR.1 0/20 18 Për Normativin mbi Kuadrin Profesional të Arsimit të Përgjithshëm, Udhëzimin Administrativ 05/2015 Normativi për Mësimdhënësit e Arsimit Profesional, Udhëzimit Administrativ 17/2009 Procedura e Zgjedhjes së Personelit Arsimor në Shkollë, Drejtoria e Arsimit në Gjakovë, shpall

Predsednik Gjini je susreo šeficu EZ-ce za Kosovo Nataliya Apostolova

Predsednik Gjini je susreo šeficu EZ-ce za Kosovo Nataliya Apostolova
Predsednik Opštine Đakovica Ardian Gjini, primio je danas šeficu Kancelarije EU na Kosovu Nataliia Apostolova, sa kojom je razgovarao uglavnom o zajedničkim projektima koje Opština Đakovica ima sa EU, kao što je projekat za novu Gradsku Toplanu, projekat za novu zgradu opštine i ostalih.

Asfaltohet rruga Devë-Guskë

Asfaltohet rruga Devë-Guskë
Tejkalimi i parashikimit të të hyrave komunale, ka mundësuar që edhe shumë projekte infrastrukturore të realizohen edhe pse nuk kanë qenë të parapara në vitin fiskal 2019.

Diskutohet rregullorja komunale për funksionimin e këshillave lokal

Diskutohet rregullorja komunale për funksionimin e këshillave lokal
Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë(OSBE), në mbështetje të Kuvendit Komunal të Gjakovës ka organizuar sot nje punëtori në të cilën është diskutuar për harmonizimin e rregullores komunale mbi organizimin dhe funksionimin e këshillave lokale në komunën e Gjakovës.

Održan je 9 -Sastanak Skupštine Opštine

Održan je 9 -Sastanak Skupštine Opštine
Na čelu sa predsedavajučem Anton Šalja, održan je danas 9- sastanak po redu Skupštine Opštine Đakovica.

Nakon usvajanja dnevnog reda i zapisnika, u sledećim tačkama dnevnom reda su bila pitanja poslanika za izvršno veče, koje se uglavnom svode na razne opštinske projekte.

Komuna e Gjakovës e përkushtuar në përkrahjen e bizneseve të vogla

Komuna e Gjakovës e përkushtuar në përkrahjen e bizneseve të vogla
Ndër prioritetet kryesore të Komunës së Gjakovës është krijimi i lehtësirave për ndërmarrjet e vogla, në funksion të zhvillimit të tyre. Kështu u tha gjatë një konference informuese, e cila u mbajt në kuadër të Ditëve të Biznesit të Vogël 2019.
RSS
First4344454648505152Last

Theme picker