X
GO

Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit

 • 09.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 6308
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit
Është mbajtur sot mbledhja e radhës e Bordit të Drejtorëve në komunën e Gjakovës. Me propozim të kryetarit të komunës Ardian Gjini në këtë takim janë themeluar dy grupe punuese, ai për hartimin e planit për arsim dhe ai për hartimin e planit për mjedis. Të dy grupet do të përbëhet nga përfaqësues të drejtorive komunale, ndërsa pikësynim do ta kenë përmirësimin e gjendjes në këto dy fusha.

Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë

 • 09.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 5243
 • 0 Comments
Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë

Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës

 • 07.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 5317
 • 0 Comments
Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës

Kuvendi Komunal i Gjakovës ndanë parcelë për ndërtimin e stadiumit sintetik

 • 07.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 4548
 • 0 Comments
Kuvendi Komunal i Gjakovës ndanë parcelë për ndërtimin e stadiumit sintetik

Kryetari Gjini takohet me delegacionin nga USAID

 • 12.01.2018
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 4603
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takohet me delegacionin nga USAID

Reagim nga Komuna e Gjakovës

 • 11.01.2018
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 5007
 • 0 Comments
Reagim nga Komuna e Gjakovës

Kryetari i Komunës së Gjakovës Ardian Gjini, me vendim të veçantë ka formuar tri komisione të natyrave të ndryshme me interes të përgjithshëm për Komunën e Gjakovës.

 • 09.01.2018
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 4071
 • 0 Comments
RSS
First4647484951535455Last

Theme picker