X
GO
News and Events
Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve 05.05.20220

Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022 05.05.20220

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

Me mbjellje lulesh ka filluar zyrtarisht “Gara për Gjakovë të Pastër 2022”..

Me pak investim e me shumë kujdes do të mund të krijojmë hapësira të bukura për veten dhe qytetin.

Moti me diell le të shërbejë si motiv shtesë që sot të mbjellni lule në ambientet tuaja të shtëpisë, punës apo shkollës.

Shënohet përvjetori i Masakrës së Mejës 28.04.20220

Shënohet përvjetori i Masakrës së Mejës

Përkujtohen dëshmorët e Skivjanit 28.04.20220

Përkujtohen dëshmorët e Skivjanit

Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve 21.04.20220

Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve

Gjakova, pjesë e turneut historik të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve i cili edhe një herë pas 30 vitesh do të na prezantojë vlerat e mrekullueshme që ruan folklori ynë popullor.

Zyrtarisht, lajmi për organizimin e kësaj ngjarjeje kulturore edhe në Gjakovë, është dhënë sot në Kabinetin e Kryetarit Gjini gjatë një conference për media, pjesë e së cilës ishin edhe Ansambli.

“Ne, me vite dhe me dekada të tëra jemi frymëzuar nga prodhimtaria artistike e Ansamblit tonë. Andaj, është ndjenjë e bukur që pas 30 vitesh të shijojmë një koncert të tillë, jehona e të cilit do të jetë e jashtëzakonshme” u shpreh ndër të tjera Kryetari i Komunës tonë.

Në komunën tonë, koncerti i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve do të mbahet më datë 26 Prill, në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” nga ora 20:30. Hyrja është pa pagesë.

Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën 13.04.20220

Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën

RSS
135678910Last

Theme picker