X
GO
News and Events
Komuna e Gjakovës, përfituese e 3 kamionëve për grumbullimin e mbeturinave 21.06.20220

Komuna e Gjakovës, përfituese e 3 kamionëve për grumbullimin e mbeturinave

Mbahet Konsultimi Publik për Draft Rregulloren e Punës të Kuvendit të Komunës 20.06.20220

Mbahet Konsultimi Publik për Draft Rregulloren e Punës të Kuvendit të Komunës

Në Gjakovë hapet ekspozita “Qëndrueshmëria e objekteve shkollore ndër vite” 06.06.20220

Në Gjakovë hapet ekspozita “Qëndrueshmëria e objekteve shkollore ndër vite”

Në ambientet e Galerisë së Arteve është hapur ekspozita “Qëndrueshmëria e objekteve shkollore ndër vite”, e realizuar nga Shoqata e Veteranëve të Arsimit OJQ “7 Marsi” dhe e mbështetur nga Komuna e Gjakovës 😃.

Përmes fotografive 🖼, kjo ekspozitë ilustron objektet shkollore ndër vite por edhe fakeë të helmimeve të nxënësve të shkollave nga pushteti serb në mars të vitit 1990 dhe mësimdhënësit e vrarë nga policia dhe ushtria serbe ndërmjet viteve 1998-1999.

Në fjalën e tyre, Drejtoresha e DKRS-së, Adea Roka dhe Drejtoresha e Arsimit, Eranda Kumnova-Baçi e kanë vlerësuar punën e kësaj shoqate për jetësimin e kësaj ekspozite përmes së cilës gjeneratat e reja e kanë mundësinë të mësojnë për sakrificën dhe mundin e mësimdhënësve dhe gjithë stafit të shkollave të komunës sonë në periudhën e okupimit serb 🙌.

RSS
1345678910Last

Theme picker