X
GO

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik - Thirrje publike për angazhimin e dy kandidateve për komision të vleresimit

 • 14.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 6571
 • 0 Comments

Drejtoria për Bujqesi, Pylltari dhe Zhvillim Rural - Thirrje publike per mbështetje financiare për OJQ-të

 • 10.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 5080
 • 0 Comments

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik - Thirrje publike per mbështetje financiare për OJQ-të

 • 08.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 7224
 • 0 Comments

Lista a perfituesve te subvencioneve për Shëndetësi

Lista a perfituesve te subvencioneve për Shëndetësi

 • 08.08.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 5565
 • 0 Comments

Njoftim për testim - Lista e Ngusht - Inspektor Sanitar

Njoftim për testim - Lista e Ngusht - Inspektor Sanitar

 • 17.07.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 5070
 • 0 Comments

Raport hulumtimi për qasjen në objekte Publike dhe hapesirat publike- Te takohemi kudo

Raport hulumtimi për qasjen në objekte Publike dhe hapesirat publike- Te takohemi kudo

 • 21.06.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 5178
 • 0 Comments

 

Rrezultatet Perfundimtare - Zyrtar per Gjendjen Civile 1

Rrezultatet Perfundimtare - Zyrtar per Gjendjen Civile 1

 • 15.06.2017
 • Author: Dardan Krypa
 • Broj pregleda: 5230
 • 0 Comments

RSS
First5152535456585960Last

Theme picker