X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Mazllum Këpuska”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 5
 • -
 • 1954
 • Arbnor Pozhegu
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Shkolla fillore e mesme e ulet “Mazllum Këpuska” ka filluar punën në shtëpinë e Xajë Komonit në vitin 1954, për të vazhduar punën edhe në objektin ku gjendet SHLP “Bajram Curri” dhe në vitin shkollor 1958/59 bëhet shkollë e plotë fillore (I-VIII). Në shkollën ku sot zhvillohet procesi edukativ-arsimor filloi mësimi në vitin 1962. Kjo shkollë u themelua me vendim te KK Gjakovë të datës 29.04.1964. U pagëzua me emrin e dëshmorit Mazllum Këpuska, banor i lagjes së Çabratit, lagje ku gjendet shkolla
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |