X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Rrjeti i OJQ-ve të Grave 'Qeliza' - NGO Womens Network 'Qeliza'

Educative / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 51100171
 • -
 • 2000
 • Shqipe Bejtullahu
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Rrjeti i OJQ-ve të grave “QELIZA” është grup i OJQ-ve dhe individëve të bashkuar me qëllim të përmirësimit të statusit të grave dhe fëmijëve, përmes aktiviteteve edukuese dhe avokuese drejtuar institucioneve relevante dhe komunitetit në përgjithësi. Rrjeti “Qeliza” promovon barazinë gjinore përmes të gjitha aktiviteteve të saja.
 • Organization Activity
 • Qëllimi i Rrjetit “Qeliza” është zhvillimi dhe realizimi i projekteve të përbashkëta të anëtareve të OJQ-ve në bashkëpunim me organizatat lokale dhe ndërkombëtare, integrimi i barazisë gjinore në të gjitha fushat e shoqërisë kosovare duke ngritur njëkohesisht fuqizimin ekonomik, social dhe politik të grave.
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |