X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Rinia Aktive e Gjakovës

Other / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 51146832
 • 601021455
 • 2013
 • Trim Doli
 • 3
 • 2
 • 1
 • 160
 • 30
 • 130
 • Organization Mission
 • Aktivizimit të rinis së Gjakovës, duke ju dhënë mundësi dhe hapësirë që të jenë pjesë e nismave të shëndosha.
 • Organization Activity
 • 1. Nxitjen e rinis që të marrin pjesë në proceset (demokratike) të vendimmarrjes si: zgjedhjet/votimet 2. Përkrahjen e ideve të tyre nëpërmjet projekteve të financuara nga donatorët 3. Angazhimin e rinis në aktivitete rekreative
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |