X
GO

Infrastrukturë dhe pozitë e mirë gjeografike

Komuna e Gjakovës ofron Infrastrukturë rrugore të shtruar rreth 90%. Kufizohet me 11 Fshatra ndërkufitare me Shqipërinë dhe ka qasje shumë të shpejtë përmes tri Pikave Kufitare me Shqipërinë:

Qafa e Prushit në jug 12.3 KM
Qafa e Morinës në perëndim 22.4 KM
Prizren 37 KM
Ka qasje të shpejtë dhe të lehtë në vendet fqinje dhe vendet Evropiane, për më tepër shih në tabelën më poshtë:

Print
Categories: Infrastrukturë
Tags:

Theme picker