X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

OJQ ASHIKËT E GJAKOVËS

Other / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 51151798
 • -
 • 2014
 • Shefik Pallaska
 • 3
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Ruajtja dhe kultivimii i muzikës së vjetër qytetare, me theks të vacant mbledhja dhe ruajtja e këngëve qytetare të kompozitorëve gjakovar.
 • Organization Activity
 • Pjesëmarrja në eventet kulturore të muzikës qytetare që organizohen në Komunën e Gjakovës dhe në Republikën e Kosovës – koncerte, festivale.
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |