X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Çerdhja Ganimete Terbeshi

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 47
 • -
 • 1965
 • Arta Stavileci
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • nstitucioni parashkollor “Ganimete Terbeshi” i cili mori emrin nga dëshmorja e Luftës Nacional Çlirimtare, ka filluar funksionimin e saj që nga viti 1965. Ky institucion ishte i tipit montazh dhe u themelua nga Kuvendi Komunal dhe Drejtoria e Arsimit. Tani ky institucion ka filluar punën e tij në një objekt te ri dhe në ombrellën e tij në një objekt të ri bartë gjithsej 7 objekte ku prej tyre 5 në qytet dhe 2 në fshat. Numri i fëmijëve ne vitin 2015 është 537.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |