X
GO
Vesti i Događaji
Mbahet mbledhja e 8-të e Kuvendit të Komunës 29.09.20200

Mbahet mbledhja e 8-të e Kuvendit të Komunës

Është mbajtur sot mbledhja e radhës e Kuvendit të Komunës së Gjakovës, në të cilën janë shqyrtuar dhe votuar një sërë pikash të rendit të ditës, të propozuara nga kryesuesi Anton Shala.

Mbahet takimi i radhës i KPF-së 23.09.20200

Mbahet takimi i radhës i KPF-së

Është mbajtur sot takimi i rradhës i Komitetit per Politikë e Financa, organ i cili nën kryesimin e kryesuesit Anton Shala ka diskutuar dhe ka vendosur për diskutim më të zgjeruar në Kuvendin Komunal të disa pikave të rendit të ditës.

Gjakova, komuna e parë që bën pa pagesë testet serologjike 11.09.20200

Gjakova, komuna e parë që bën pa pagesë testet serologjike

Komuna e Gjakovës ka filluar testimet serologjike, të cilat do të kryhen në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare.

Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të ri të qytetit 08.09.20200

Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të ri të qytetit

Komuna e Gjakovës fiton 3 projekte të efiçiencës 02.09.20200

Komuna e Gjakovës fiton 3 projekte të efiçiencës

Sot, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, bashkë me Drejtorin Menaxhues të Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, Admir Shala, kanë nënshkruar marrëveshjen lidhur me masat e energjisë efiçiente për tri ndërtesa në komunën e Gjakovës, Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”, shkollën “Mazllum Këpuska” dhe atë “Fehmi Agani”.

Është mbajtur sot mbledhja e shtatë për vitin 2020 e Kuvendit të Komunës së Gjakovës 25.08.20200

Është mbajtur sot mbledhja e shtatë për vitin 2020 e Kuvendit të Komunës së Gjakovës

Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e terrenit të ri sportiv në shkollën “Zekeria Rexha” 24.08.20200

Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e terrenit të ri sportiv në shkollën “Zekeria Rexha”

Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit 20.08.20200

Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit

Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit!

Shtyllat elektrike në rrugët "Elton Zherka", "Marin Barleti" dhe atyre në fshatin Hereq tashmë janë me llampa LED, projekt ky i cili ju ofron siguri banorëve dhe të gjithë atyre që i frekuentojnë këto zona në orët e mbrëmjes, si dhe mundëson kursim të lartë të energjisë elektrike.

Plani jonë si qeverisje komunale është që vitin e ardhshëm të finalizojmë gjithë infrastrukturën e ndriçimit në fshatra dhe qytet.

Rritja e rasteve të reja me COVID-19 është shqetësuese, është detyrë e secilit prej nesh që të vazhdojmë me kujdes të shtuar 28.07.20200

Rritja e rasteve të reja me COVID-19 është shqetësuese, është detyrë e secilit prej nesh që të vazhdojmë me kujdes të shtuar

Rritja e rasteve të reja me COVID-19 është shqetësuese, prandaj është detyrë e secilit prej nesh që të vazhdojmë me kujdes të shtuar!

Gjatë takimit me Shtabin Emergjent për menaxhimin e pandemisë, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, apeloi tek të gjithë banorët e komunës së Gjakovës që te mbajnë distancën sociale, maskat mbrojtëse dhe higjienën personale.

Edhe një herë, ai u shpreh mirënjohës ndaj punëtorëve shëndetësorë, Policisë së Kosovës, Inspektorëve Komunalë dhe të gjithëve atyre që janë drejtëpërdrejtë në front me virusin e rrezikshëm.

Ndërkaq, Kryetari Gjini bashkë me anëtarët e shtabit kanë theksuar se kjo betejë do të fitohet nëse tregojmë kujdes duke respektuar të gjitha rekomandimet.

Përmes këtij takimi, ata kanë njoftuar që me qëllim të parandalimit të përhapjes së COVID-19, klinikat private obligohen që të gjitha rastet e pacientëve, të cilët dyshohet se janë të infektuar me COVID-19, t’i paraqesin në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike Dega në Gjakovë. Në të kundërtën do të ketë sanksione sipas ligjeve në fuqi.

RSS
245678910Last

Theme picker