X
GO
Vesti i Događaji

28.03.2020

Mbahet takimi i rradhës i Komitetit Komunal për Komunitete

Komiteti për Komunitete ka mbajtur mbledhjen e dytë për këtë vit, në të cilin takim nga Shkumbin Kastrati, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike, janë dhënë sqarimin sa i përket kanalizimin në lagjen "Lekë Dukagjini". Në bazë të sqarimeve të sjella para anëtarëve të këtij komiteti, është bërë e ditur se projekti për kanalizimin në këtë lagje është paraparë për faza të mëvonshme, pasi nuk është e mundur, edhe në saje të marrëveshjeve të tjera me investitor, nuk mundësohet ndërtimi i kolektorit sekondar pa u kryer ai kryesor. Sa i përket shpronësimeve, për të cilat ka pengesa, këtë obligim do ta kryejë komuna si institucion.

Mbahet mbledhja e rradhës e Komitetit për Politikë dhe Financa 12.03.20200

Mbahet mbledhja e rradhës e Komitetit për Politikë dhe Financa

Komiteti për Politikë dhe Financa i Komunës së Gjakovës, i kryesuar nga Anton Shala, sot ka mbajtur mbledhjen e rregullt mujore për  këtë vit kalendarik.

Komuna e Gjakovës ngritë nivelin e mobilizimit kundër COVID-19 12.03.20200

Komuna e Gjakovës ngritë nivelin e mobilizimit kundër COVID-19

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, ka takuar sot përfaqësuesit e të gjitha institucioneve lokale të shëndetësisë, sigurisë dhe arsimit, me të cilët ka folur rreth gjendjes aktuale në komunën tonë dhe procesin e mobilizimit për mbrojtjen dhe përballimin sa më të lehtë të COVID-19 (Corona Virusi), e cila ndonëse ende nuk është shfaqur në Kosovë, tashmë nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, është shpallur Pandemi globale.

Kryetari Gjnini takon komandantin e KFOR-it turk në Kosovë, Savas Yanar 12.03.20200

Kryetari Gjnini takon komandantin e KFOR-it turk në Kosovë, Savas Yanar

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Kolonelin e KFOR-it turk në Kosovë, Savas Yanar.

Kryetari Gjini mban takim informues rreth hartimit të Planit Zhvillimor komunal 12.03.20200

Kryetari Gjini mban takim informues rreth hartimit të Planit Zhvillimor komunal

Nga ligji për planifikim hapësinor, komunat obligohen që të hartojnë planin zhvillimor komunal dhe hartën zonale të komunës, dokumente këto bazike të planifikimit hapësinor.

Kryetari Gjini viziton Spitalin 'Isa Grezda' 09.03.20200

Kryetari Gjini viziton Spitalin 'Isa Grezda'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, sot ka qëndruar për vizitë në Spitalin Regjional të Gjakovës “Isa Grezda”, ku është pritur nga drejtori i këtij institucioni dr. Hilmi Shala dhe bashkëpunëtorët e tij.

Kryetari Gjini viziton fabrikën 'Comodita' 09.03.20200

Kryetari Gjini viziton fabrikën 'Comodita'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, sot ka vizituar fabrikën “Comodita”, e cila me mbi 600 të punësuar padyshim që është njëri prej punëdhënësve më të mëdhenj në komunën e Gjakovës.

Kryetari Gjini bën homazhe në Prekaz 05.03.20200

Kryetari Gjini bën homazhe në Prekaz

Në nderim të Epopesë së Jasharajve, dhe betejës deri në sakrificë të kësaj familje, me 5,6 dhe 7 mars, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini bashkë me një delegacion nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, i prirë nga ish – kryeministri Ramush Haradinaj, sot ka bërë homazhe dhe ka vendosur kurora me lule në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Prekaz.

Kryetari Gjini viziton Universitetin 'Fehmi Agani' 04.03.20200

Kryetari Gjini viziton Universitetin 'Fehmi Agani'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini e ka vizituar Universitetin Publik “Fehmi Agani” në Gjakovë, me ç ‘rast është pritur nga rektori i këtij universiteti Artan Nimani.

RSS
1345678910Last

Theme picker