X
GO
NVO

Shfmu: “Selman Riza"

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 8
 • -
 • 1983
 • Gjokë Osmani
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Shkolla fillore dhe e mesme e ulet ,,Selman Riza’’ Gjakovë , (që në atë kohë quhej Bora e Ramizi) veprimtarin edukativo arsimore e ka fillua në shtator të vitit 1983 si paralele e ndarë e shkollës fillore tani "Zekria Rexha’’ (e që në atë kohë quhej Vojo Llakiqeviq) në Gjakovë. Vitin e pare te punës përkatësisht në vitin shkollor 1983/1984 procesin e mësimit te rregullt e kane vijuar nga klasa e parë e gjer të klasa e tetë. Në vitin 1992 kjo shkollë u emërtua më emrin e Selman Riza. Në vitin sh
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |