X
GO

Shpërndahen 1100 bluza sportive për nxënësit e shkollave të komunës

 • 20.07.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 2492
 • 0 Comments
Shpërndahen 1100 bluza sportive për nxënësit e shkollave të komunës

Fillon ndërtimi i 3 akseve rrugore në Fshaj dhe Ujz

 • 13.07.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 2802
 • 0 Comments
Fillon ndërtimi i 3 akseve rrugore në Fshaj dhe Ujz

Fillon ndërtimi i shkallëve dhe rrugëve me kubëza në Çabrat

 • 27.06.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 2213
 • 0 Comments
Fillon ndërtimi i shkallëve dhe rrugëve me kubëza në Çabrat

Komuna e Gjakovës, përfituese e 3 kamionëve për grumbullimin e mbeturinave

 • 21.06.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1656
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës, përfituese e 3 kamionëve për grumbullimin e mbeturinave

Mbahet Konsultimi Publik për Draft Rregulloren e Punës të Kuvendit të Komunës

 • 20.06.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1737
 • 0 Comments
Mbahet Konsultimi Publik për Draft Rregulloren e Punës të Kuvendit të Komunës

Në Gjakovë hapet ekspozita “Qëndrueshmëria e objekteve shkollore ndër vite”

 • 06.06.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1633
 • 0 Comments
Në Gjakovë hapet ekspozita “Qëndrueshmëria e objekteve shkollore ndër vite”

Në ambientet e Galerisë së Arteve është hapur ekspozita “Qëndrueshmëria e objekteve shkollore ndër vite”, e realizuar nga Shoqata e Veteranëve të Arsimit OJQ “7 Marsi” dhe e mbështetur nga Komuna e Gjakovës 😃.

Përmes fotografive 🖼, kjo ekspozitë ilustron objektet shkollore ndër vite por edhe fakeë të helmimeve të nxënësve të shkollave nga pushteti serb në mars të vitit 1990 dhe mësimdhënësit e vrarë nga policia dhe ushtria serbe ndërmjet viteve 1998-1999.

Në fjalën e tyre, Drejtoresha e DKRS-së, Adea Roka dhe Drejtoresha e Arsimit, Eranda Kumnova-Baçi e kanë vlerësuar punën e kësaj shoqate për jetësimin e kësaj ekspozite përmes së cilës gjeneratat e reja e kanë mundësinë të mësojnë për sakrificën dhe mundin e mësimdhënësve dhe gjithë stafit të shkollave të komunës sonë në periudhën e okupimit serb 🙌.

Kryetari Gjini pret në takim përfaqësuesen e organizatës ROR

 • 01.06.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1698
 • 0 Comments
Kryetari Gjini pret në takim përfaqësuesen e organizatës ROR
RSS
1345678910Last

Theme picker