X
GO

Gjakova, komuna e parë që bën pa pagesë testet serologjike

 • 11.09.2020
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 1506
 • 0 Comments
Gjakova, komuna e parë që bën pa pagesë testet serologjike

Komuna e Gjakovës ka filluar testimet serologjike, të cilat do të kryhen në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare.

Komuna e Gjakovës fiton 3 projekte të efiçiencës

 • 02.09.2020
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 1544
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës fiton 3 projekte të efiçiencës

Sot, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, bashkë me Drejtorin Menaxhues të Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, Admir Shala, kanë nënshkruar marrëveshjen lidhur me masat e energjisë efiçiente për tri ndërtesa në komunën e Gjakovës, Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”, shkollën “Mazllum Këpuska” dhe atë “Fehmi Agani”.

Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit

 • 09.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 6296
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit
Është mbajtur sot mbledhja e radhës e Bordit të Drejtorëve në komunën e Gjakovës. Me propozim të kryetarit të komunës Ardian Gjini në këtë takim janë themeluar dy grupe punuese, ai për hartimin e planit për arsim dhe ai për hartimin e planit për mjedis. Të dy grupet do të përbëhet nga përfaqësues të drejtorive komunale, ndërsa pikësynim do ta kenë përmirësimin e gjendjes në këto dy fusha.

Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë

 • 09.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 5236
 • 0 Comments
Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë

Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës

 • 07.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 5307
 • 0 Comments
Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës

Kuvendi Komunal i Gjakovës ndanë parcelë për ndërtimin e stadiumit sintetik

 • 07.02.2018
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 4538
 • 0 Comments
Kuvendi Komunal i Gjakovës ndanë parcelë për ndërtimin e stadiumit sintetik

Me rastin e festave të fundvitit, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka uruar të gjithë banorët e komunës sone. Urime e gëzuar për të gjithë ju!

 • 28.12.2017
 • Author: Artan Haraqia
 • Broj pregleda: 3987
 • 0 Comments
Me rastin e festave të fundvitit, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka uruar të gjithë banorët e komunës sone. Urime e gëzuar për të gjithë ju!
RSS
12

Theme picker