X
GO
News and Events

Përkujtohet masakra e 1 dhe 2 Prillit të vitit 1999

  • 02.04.2021
  • Author: Donika Grezda
  • Number of views: 189
  • 0 Comments
Përkujtohet masakra e 1 dhe 2 Prillit të vitit 1999

Janë bërë homazhe në përkujtim të 57 martirëve të vrarë mizorisht nga forcat serbe më 1 dhe 2 Prill 1999 në Bashkësinë e Parë Lokale.

Kjo, është një ndër masakrat më të mëdha që u krye nga këto forca në komunën tonë dhe në gjithë Kosovën.

1 dhe 2 Prilli janë ditë të dhimbjes dhe mallit për jetët e humbura padrejtësisht. Do të ju kujtojmë përgjithmonë me përulësi të thellë!

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker