X
GO
News and Events

Mbahet takimi i rradhës i Komitetit për Komunitete

  • 22.05.2020
  • Author: Dardan Krypa
  • Number of views: 1445
  • 0 Comments
Mbahet takimi i rradhës i Komitetit për Komunitete

Është mbajtur sot mbledhja e rradhës e Komitetit për Komunitete.
Në këtë takim të rregullt fillimisht është prezentuar raporti mujor i punës i Zyrës komunale për Komunitete dhe Kthim, raport ky i cili është dhënë nga Armend Behluli, udhëheqës i kësaj zyre.
Si pikë tjetër e rendit të ditës ka qenë edhe diskutimi për gjendjen aktuale dhe vazhdimi e masave parandaluese kundër përhapjes së Covid-19 në komunën e Gjakovës, në veçanti tek komunitetet jo shumicë.
Komiteti për Komunitete, në këtë takim, ka shqyruar dhe miratuar edhe Planin e Punës së këtij Komiteti për vitin 2020

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker