X
GO
News and Events

Kryetari Gjini takon kryetarin e FBK-së Arben Fetahu

  • 22.05.2020
  • Author: Dardan Krypa
  • Number of views: 1446
  • 0 Comments
Kryetari Gjini takon kryetarin e FBK-së Arben Fetahu

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Kryetarin e Federatës së Basketbollit të Kosovës, Arben Fetahu dhe Sekretarin e Përgjithshëm të kësaj Federate, Leart Hoxha.

Ata diskutuan për të ardhmen e basketbollit kosovar në përgjithësi dhe në veçanti për avancimin e basketbollit në Gjakovë, me ç'rast janë shprehur të gatshëm për bashkëpunim të ndërsjellë.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker