X
GO
News and Events

Kryetari Gjini takohet me Kolonelin Marco Javarone

  • 14.02.2022
  • Author: Donika Grezda
  • Number of views: 1509
  • 0 Comments
Kryetari Gjini takohet me Kolonelin Marco Javarone

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Komandantin e Komandës Rajonale Perëndimore të KFOR-it, Kolonelin Marco Javarone me bashkëpunëtorë.

Gjatë bisedës me Kolonelin Javarona, Kryetari Gjini, informoi për punën që është bërë në komunën e Gjakovës deri më tani si dhe për aktivitetet dhe projektet që na presin këtë vit.

Koloneli Javarona u shpreh mirënjohës për pritjen miqësore dhe tha që bashkëpunimi me komunën tonë do të vazhdojë edhe më tutje.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker