X
GO
News and Events

Kryetari Gjini dhe nxënësit e shkollave të komunës diskutojnë për mjedisin

  • 19.03.2021
  • Author: Donika Grezda
  • Number of views: 476
  • 0 Comments
Kryetari Gjini dhe nxënësit e shkollave të komunës diskutojnë për mjedisin

Bashkëbisedim i frytshëm i Kryetarit Gjini me nxënësit e zellshëm të shkollave të komunës tonë lidhur me mjedisin!

Në kuadër të projektit “Human Rightvism Project” të organizuar nga Ec Ma Ndryshe, Kryetari Gjini ka mësuar më shumë për aktivitetet dhe projektet e nxënësve, mësimdhënësve dhe drejtorëve të shkollave për një mjedis të pastër. “Jam i lumtur që ju jeni të preokupuar për mjedisin sepse kjo do të thotë që jemi në rrugë të drejtë për një ambient të pastër. Jam i gatshëm që bashkë me kolegët e mi të vazhdojmë angazhimin maksimal në këtë sektor të rëndësishëm për mirëqenien e të gjithë neve” u shpreh ndër të tjera ai.

Në tri vitet e fundit, si qeverisje komunale, kemi mbjellë rreth 12 mijë fidane kudo në Gjakovë dhe një mision i tillë do të vazhdojë edhe më tutje. Pastrimi i Qendrës Transfer, projekti i kolektorit dhe impiantit të ujërave të zeza që finalizohen këtë vit janë disa nga projektet me vlerë të madhe për mjedisin.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker