X
GO
News and Events

Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit

  • 20.08.2020
  • Author: Donika Grezda
  • Number of views: 276
  • 0 Comments
Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit

Investimi i radhës në zgjerimin e rrjetit të ndriçimit!

Shtyllat elektrike në rrugët "Elton Zherka", "Marin Barleti" dhe atyre në fshatin Hereq tashmë janë me llampa LED, projekt ky i cili ju ofron siguri banorëve dhe të gjithë atyre që i frekuentojnë këto zona në orët e mbrëmjes, si dhe mundëson kursim të lartë të energjisë elektrike.

Plani jonë si qeverisje komunale është që vitin e ardhshëm të finalizojmë gjithë infrastrukturën e ndriçimit në fshatra dhe qytet.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker