X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Ardhmëria”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 18
 • -
 • 1949
 • Zhel Berisha
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • hkolla fillore “Ardhmëria” në Ramoc, ka filluar të punojë që nga viti 1949, fillimisht në shtëpi private të Ramocit. Emrin “Ardhmëria” e ka marrë nga propozimi i Këshillit të Arsimtarëve dhe Këshillit të shkollës në vitin 1957. Në shkollë janë përfshi fshatrat Ramoc, Rrypaj, Madanaj, Meje. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 117 nxënës.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |