X
GO

Raport hulumtimi për qasjen në objekte Publike dhe hapesirat publike- Te takohemi kudo

Raport hulumtimi për qasjen në objekte Publike dhe hapesirat publike- Te takohemi kudo

  • 21.06.2017
  • Author: Dardan Krypa
  • Number of views: 4784
  • 0 Comments
Kliko ne LInkun : 
http://rke-ks.org/handikos/
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker