X
GO

Njoftim Publik per dhenien ne shfrytezim afatshkurter te prones se paluajtshme komunale

Ftohen te gjithe te interesuarit, personat fizik dhe juridik, qe te aplikojne per marrjen ne shfrytezim afatshkurter te prones se paluajtshme komunale-kiosqet.

Pronat e paluajtshme qe do te jepen ne shfrytezim permes njoftimit publik ne afat prej 5 viteve jane kisqet si ne dokumentin e bashkangjitur.
Print
Categories: Konkurset
Tags:

Theme picker