X
GO

Njoftim per promovimin e monografise per te zhdukurit

Ju njoftojmë se me mbështetje të Komunës së Gjakovës, të martën, me datë 15.12.2015, bëhet promovimi i veprës “Monografia për personat e rrëmbyer dhe të zhdukur gjatë luftës në Kosovë, Gjakovë, 24 Mars 1999 - 12 Qershor 1999", të përgatitur dhe të botuar nga Shoqata “Thirrjet e Nënave” Gjakovë.

Promovimi bëhet në sallën universale të Pallatit të Kulturës “Asim Vokshi”, me fillim në ora 12:00.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker