X
GO

Komuna e Gjakovës, në kuadër të Programit “Ftondi Zhvillimor për Ndërmarrje Mikro, Të Vogla dhe të Mesme” shpall konkurs për GRANTE të bizneseve fillestare dhe atyre ekzistuese

  • 04.04.2016
  • Author: Dardan Krypa
  • Number of views: 6636
  • 0 Comments
Komuna e Gjakovës, në kuadër të Programit “Ftondi Zhvillimor për Ndërmarrje Mikro, Të Vogla dhe të Mesme” shpall konkurs për GRANTE të bizneseve fillestare dhe atyre ekzistuese


Ftese -Thirrje per Aplikim 2016 - shkarko

Forma e Aplkacionit per Grante 2016 - shkarko

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker